Wiosna zbliża się wielkimi krokami, a wraz z nią – nowe sezonowe smaki w Zielonym Piecu! Choć jeszcze chwilkę musimy poczekać, już dziś zdradzamy, że premiera wiosennego menu planowana jest na połowę kwietnia.
Co szykujemy? Lekkie, kolorowe kompozycje inspirowane naturą i regionem, aromatyczne zioła, świeże warzywa od lokalnych dostawców oraz autorskie dania, które zaskoczą formą, ale pozostaną wierne naszej kulinarnej duszy.
To będzie menu pełne świeżości, kreatywności i tradycji – idealne do celebrowania pierwszych ciepłych dni w ogródku lub w naszych klimatycznych wnętrzach.
Bądźcie z nami – już niedługo odkryjecie wiosnę w Zielonym Piecu na nowo!
Nowe menu już w połowie kwietnia – śledźcie nas, by być na bieżąco!
Udostępnij:
Poprzedni
Ogródek otwarty! Wiosna w Zielonym Piecu
Następny
Nowość w menu: żeberka, których się nie zapomina #kopia
Restauracja Zielony Piec to idealne miejsce na kulinarną przerwę podczas wizyty w Zamku Czocha, Jeleniej Górze, Świeradowie czy innych okolicznych atrakcjach.